AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 18 november 2020 om 09:38

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 599 en dat is zo'n 2 punten lager als de slotstand van gisteren. De AEX blijft zijwaarts bewegen in een steeds smaller wordende range....

De dag candle van gisteren is een kleine groene 'hammer' en daarmee is de 'hanging man' van afgelopen maandag niet bevestigd als top. De kopende partijen doen er alles aan om de index boven de 600 punten te houden, maar de echte koopkracht is er wel uit. De enige reden waarom we nog niet zakken is naar mijn inziens de expiratie van aankomende vrijdag, maar mochten andere indices zoals de Dax en de S&P500 vandaag wel gaan corrigeren dan zal de AEX ongetwijfeld volgen.

De huidige dag candle begint rood, maar staat nog wel boven het steunniveau 598/597 als die vandaag breekt, dan gaan we toch corrigeren. Het eerste target waar ik me in dat geval op richt is de ema10 rond 593, mochten we daar ook doorzakken dan gaan we de oude top op 587 terugtesten als nieuwe steun. 

Lukt het men de AEX boven de steunzone 598/597 te houden, dan blijven we zijwaarts in de range waar we gisteren ook de gehele dag in bewogen. Pas bij een doorbraak van 605 komt er weer een longsignaal, tot die tijd is het oppassen voor een daling.

Bovenstaande  analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whatsapp groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatsapp groep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl