Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 09:33

AEX daggrafiek:

De AEX future staat op dit moment op een stand van 695 en dat is ook de slotstand van gisteren. De index is gisteren uit het stijgend trendkanaal gezakt en vandaag zullen we moeten kijken of deze uitbraak ook bevestigd gaat worden...

De dag candle van gisteren is een rode welke door de onderste lijn van het stijgend trendkanaal is gebroken. De dag candle heeft een hele lange steel, waarschijnljk is dit een storing geweest maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen, het zou ook een pump en dump geweest kunnen zijn. Voor nu hou ik het laagste punt bij de bodem van gisteren op 689.50.

De huidige dag candle staat op het 61,8% fibo en dat is ''het sterkste'' fibo niveau waar vandaag een bodem geplaatst zou kunnen worden. Daarnaast staat de candle onder de onderste bollinger band wat een bounce vanaf dit punt aannemelijk maakt. We zullen dan ook vandaag weer moeten oppassen voor koopjesjagers die de daling van gisteren zien als een goedkoop instapmoment.

De eerste steun ligt op 693 zakt de AEX daar doorheen, dan komt er een shortsignaal naar de bodem van gisteren in de zone 690/689. Daaronder kunnen we dan door naar het 76,4% fibo rond 685. De eerste weerstand vinden we op 696/697. Bij een doorbraak van deze zone komt er een longsignaal terug naar de onderste lijn van het stijgend trendkanaal bij de zone 702/705. Daar word het dan draaien, of breken voor de index.


«   »