Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

AEX dag analyse

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 09:44

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX future staat op dit moment op een stand van 770 en dat is 9 punten hoger als de slotstand van gisteren. De index is gisteren verder gezakt en heeft nu de volledige zone 755/750 getest waarmee dit target kan worden afgevinkt...

Nu we de zone 755/750 volledig hebben getest en zijn we aangekomen bij de onderste lijn van het stijgend trendkanaal uit de weekgrafiek, verwacht ik dat we nu de komende periode wat gaan herstellen en opzoek kunnen naar een lagere top, of misschien wel een nieuwe High. Vooralsnog ga ik uit van het eerste, de markten zijn in mijn optiek toch wel wat aan het veranderen de laatste weken en beginnen de symptomen te krijgen van een startende Bearmarkt, maar daarover zal de komende periode wel meer duidelijk gaan worden...

Als we kijken naar de dag candle dan valt het verlies van gisteren uiteindelijk nog mee en is het de kopende partijen zelfs gelukt de future tegen de dalende toppenlijn te laten sluiten. Vandaag gaan we zien, of we een doorbraak krijgen en dat daarmee de Rebound van start kan gaan.

De eerste weerstand ligt in de zone 770/772, een doorbraak betekent een bodem en geeft een longsignaal naar de zone 778/780. Daar zal ik gaan kijken, of er nog meer in het vat zit, of topvorming zichtbaar is.

De eerste steun vinden we vandaag op 767/765, een doorbraak geeft een shortsignaal naar de zone 763/760 om het openingsgap te sluiten. Een doorbraak van 760 versterkt het shortsignaal naar de zone 758/755.


«   »