Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 2 juni 2020 om 09:32

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 11900 en dat is zo'n 300 punten hoger als de slotstand van afgelopen vrijdag. De Dax future is behoorlijk opgelopen tijdens het lange Pinksterweekend en het is de vraag of de future handelaren niet te hard van stapel zijn gelopen...

De dag candle van gisteren is een 'bullisch engulfing' die door de bovenste lijn van de stijgende wig is gebroken. Een opwaartse doorbraak van een stijgende wig is niet gebruikelijk en we doen er vandaag verstandig aan om te kijken of dit geen valse uitbraak gaat worden. De eerste steun ligt bij de oude top van vorige week rond 11850, zakt de index daar doorheen dan verwacht ik dat het gap gedeeltelijk of helemaal gesloten gaat worden. De onderkant van het gap ligt exact op het 61,8% fibo van de totale correctie waar we ook de ema10 en ema200 vandaag vinden op 11600.

Blijft de Dax boven 11850, dan zijn de kopende partijen volledig in controle en verwacht ik dat we eerst verder omhoog gaan voor een test van de 12000 punten, daar word het dan kijken of er alsnog een top word geplaatst en er een pullback volgt voor een hogere bodem. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl