Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 3 juni 2020 om 10:19

Dax beurspraatje van de dag

De Dax staat op dit moment op een stand van 12200 en dat is zo'n 170 punten hoger als de slotstand van gisteren, de Dax is gisteren opwaarts door de 12000 puntengrens gebroken en dat is voor de kopende partijen een belangrijke doorbraak...

Naast het feit dat de 12000 is doorbroken, is de index gisteren ook opwaarts uit de stijgende wig gebroken. Dit geeft wel aan dat het vertrouwen onder handelaren weer helemaal terug is. Of dat terecht is zullen we de komende maanden wel gaan zien, gezond is het in elk geval niet denk ik.

De dag candle is een flinke groene, de index loopt via de bovenste lijn van de boilinger bands mee omhoog wat aangeeft dat er een sterke opgaande terend van kracht is. De eerste weerstand ligt nu rond 12200/12250 waar een top ligt van 5 Maart, rond dat niveau verwacht ik wel 'wat' weerstand. Steun ligt er bij de groene stijgende bodemlijn, zolang de Dax daar boven beweegt is er een longsignaal, ik hou hiervoor de 12000 aan als kantelpunt. Er boven is het elke dip long, eronder ga ik opzoek naar short targets.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl