Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 09:20

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 12635 en dat is zo'n 100 punten lager als de slotstand van gisteren. De future staat wat onder druk na afgelopen nacht opnieuw de 12800 getest te hebben. Nu is het tijd voor een gapfill naar 12600/12550...

Op de daggrafiek is te zien dat de bovenste lijn van boilinger bands weerstand aan de koers geeft en dat er een 'pullback' of consolidatie nodig is om de band de tijd te geven om omhoog te krullen. Daarnaast staat er nog een behoorlijk gap open naar de slotstand van afgelopen vrijdag zo rond 12530 wat nog (gedeeltelijk) gesloten moet worden.

Ik ga er om die reden dan ook vanuit dat we vandaag wat zullen gaan terug zakken voor een hogere bodem, eerste targets zijn 12600/12550 en wellicht daaronder naar 12500. 

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl