Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 juli 2020 om 10:23

Dax daggrafiek:

Goedemorgen de Dax staat op dit moment op een stand van 12580 en dat is ruim 30 punten lager als de slotstand van gisteren. De future zakt verder terug tot onder de low van gisteren na een zwakke sessie op Wallstreet...

ook bij de Dax is er een 'bearisch engulfing' op de daggrafiek geplaatst. De candle is zowel door de onderste lijn van het trendkanaal als door de dalende toppenlijn uit de weekgrafiek gezakt en dat is een zwak teken. Het is voor de kopende partijen vandaag zaak om de index boven 12450 te houden, anders zou de uitbraak van de range afgelopen week een valse worden en dan verwacht ik toch een flinke daling voor de komende dagen/weken. 

De koers is inmiddels aangekomen bij de ema10, deze ema is een potentieel steunniveau zeker doordat deze vrij horizontaal beweegt. Zakt de Dax er vandaag toch doorheen, dan gaan we naar 12450/12430. Daar zullen de kopende partijen dan echt in actie moeten gaan komen. Houd de 12500 steun het vandaag en weet de Dax weer op te lopen tot boven 12600/12630, dan staat er een bodem in de daggrafiek en is de meeste kou uit de lucht.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl