Begeleiding bij het Daytraden op de AEX & DAX index voor slechts €30,- p/m

Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 9 juli 2020 om 09:42

Dax daggrafiek:

De Dax staat op dit moment op een stand van 12600 en dat is zo'n 100 punten hoger als de slotstand van gisteren. De future is vanaf gisteren weer opgelopen vanaf de ema10 op 12500 die steun aan de koers heeft gegeven...

Allereerst ven dit; de daggrafiek zoals die hierboven staat, klopt volgens mij niet helemaal. De dag candle van dinsdag was namelijk een 'bearisch engulfing' maar die is opeens uit de grafiek verdwenen. Waarschijnlijk heeft dit met een storing te maken, maar dat weet ik niet zeker.

De dag candle van gisteren is een 'hammer' die tegen de dalende toppenlijn van de weekgrafiek aanstaat. Ik had de body er liever boven gezien, dat had een iets sterker signaal geweest. Verder is er weinig veranderd ten opzichte van gisteren, de Dax beweegt net als de AEX zijwaarts en lijkt ook een correctie in tijd door te maken. Zolang de koers op dagbasis boven 12450 blijft verwacht ik uiteindelijk weer een doorbraak van de top op 12840 voor een sprintje naar 13000. Ook hier begint de bovenste lijn van de boilinger bands omhoog te krullen waarmee er ruimte word gecreëerd voor een verder vervolg omhoog. Zakt de Dax toch door 12450, dan verwacht ik een pittige correctie naar 12000/11800.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »