AEX beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 09:46

AEX daggrafiek:

Goedemorgen, de AEX staat op dit moment op een stand van 569 en dat is zo'n 5,5 punt lager als de slotstand van afgelopen vrijdag. De future heeft afgelopen nacht opnieuw de 573 opgezocht en zakt nu wat terug...

Na de parabolische stijging van de afgelopen weken lijkt het me niet meer dan normaal dat de AEX de komende dagen wat zal terug zakken voor een hogere bodem. In de daggrafiek is een zeer steile bodemlijn te zien en zelfs daar heeft de koers al een tijdje geen raakvlak meer mee. Ik ben dan ook van mening dat zolang de AEx onder de zone 573/575 beweegt dat we een pullback gaan krijgen de komende dagen voor een hogere bodem en misschien een iets minder steile bodemlijn. 

Het eerste steunniveau van betekenis op dagbasis ligt vandaag rond 555, daar vinden het 23,6% fibo van de opgaande beweging 492/573, de ema10 en de stijgende bodemlijn. Breekt de AEX toch door de weerstandszone 573/575, dan verwacht ik de komende dagen een verdere stijging naar het laatste gap uit Februari rond 603/615.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »