Dax beurspraatje van de dag

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 09:50

Dax daggrafiek:

Goedemorgen, de Dax future staat op dit moment op een stand van 12300 en dat is vrijwel gelijk aan de slotstand van gisteren. Het is de kopende partijen gisteren wederom niet gelukt om de koers weer binnen het stijgend trend kanaal te krijgen. Gaan zij het vandaag opnieuw proberen, of gooien ze de handdoek in de ring..?

De dag candle van gisteren is groen, maar daar is ook alles mee gezegd. Het is een 'doji' waarvan de onderste steel steun vind op zowel de stijgende bodemlijn uit de weekgrafiek als op de horizontaal bewegende ema10, de bovenste steel vind weerstand tegen de onderste lijn van het trendkanaal. Vandaag ga ik kijken of de kopende partijen alsnog de koers weer terug binnen het kanaal gaan brengen, of dat er een top word geplaatst tegen het trendkanaal. 

Verder is niet veel veranderd, de Dax beweegt nog steeds zijwaarts tussen de steun op 12000 en de weerstand op 12450. Pas als we op dag basis uit deze range breken, komt er weer een trend.

Deze analyse is een gedeelte van de voorbeurs update die bestemd is voor de leden van de Beurspraatje.nl signalendienst. 

Voor E30,- per maand kun je met ons meedoen met de signalendienst. Je ontvangt dan elke ochtend een voorbeurs update van de AEX, DAX en de Nasdaq. Vervolgens de gehele dag long en stortsignalen op de AEX en DAX met de daarbij behorende targets in een whattsap groep. Ook plaats ik zo nu en dan een swingtrade die ik inneem op de indices in een aparte whatts-apgroep, zodat je deze mee kunt doen. Wil je je opgeven? Stuur dan even een email naar info@beurspraatje.nl


«   »